بازدید سایت خود را میلیونی کنید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» اصول همکاری در فروش اینترنتی

همکاری در فروش چیست؟


همکاری در فروش فرایندی است که واسط یا بازاریاب، مبلغی را به عنوان کمیسیون از فروش محصولات شخص و یا شرکت دیگری بدست می آورد. واسط؛ محصولات مورد علاقه ی خود را جستجو می کند، محصولات را درون سایت خود قرار می دهد و آن را تبلیغ می کند و سپس بخشی از سود فروش حاصل از آن را به عنوان پورسانت دریافت می کند. فروش از طریق لینک های وابسته از یک وب سایت به یکدیگر ردیابی می شود.



سیستم همکاری در فروش چگونه کار می کند؟


به این دلیل که در سیستم های همکاری در فروش، مسئولیت بازاریابی محصول بین افراد مختلف پخش می شود؛ یک فرصت ویژه بوجود می آید که نهایت استفاده از توانایی افراد در پیاده سازی انواع استراتژی های بازاریابی برده شود. بدین منظور، سه طرف باید در این سیستم همکاری کنند:


1. فروشنده و تولید کنندگان محصول


2. واسط (بازاریاب) یا تبلیغ کننده


3. مشتری


در ادامه به بررسی عمیق ارتباط پیچیده بین این سه طرف می پردازیم تا اطمینان حاصل کنیم که همکاری در فروش یک برتری و موفقیت است.


 


1. فروشنده و تولید کننده ی محصول


فروشنده؛ خواه یک کارآفرین انفرادی باشد یا یک سازمان بزرگ؛ یک تاجر، تولید کننده ی محصول، یا یک خرده فروش است که یک محصول برای بازاریابی دارد. این محصول می تواند یک شی فیزیکی مانند لوازم منزل، یا یک سرویس مانند دوره های آموزشی آرایشگری باشد. فروشنده که به عنوان برند نیز شناخته می شود، نیازی به تدوین استراتژی های بازاریابی ندارد، اما می توانند خود، بازاریاب و تبلیغ کننده نیز باشد و از سود حاصل از درآمد همکاری در فروش بهره ببرد.


 


2. واسط (وابسته) یا ناشر


واسط که با عنوان ناشر یا بازاریاب نیز شناخته می شود؛ می تواند یک فرد یا یک شرکت باشد که محصولات فروشنده را به روشی که مشتریان بالقوه را جذب کند؛ تبلیغ می کند. در واقع، واسط محصول را منتشر میکند تا مصرف کننده را قانع کند که این محصول با ارزش و یا برای آنها سودمند است تا کاربر به اقدام به خرید محصول کند. اگر مشتری خرید را انجام دهد؛ واسط بخشی از درآمد فروش را دریافت می کند.


واسطها معمولا مخاطبان خاصی دارند که بازار هدف هستند. این امر موجب می شود که در یک بازار نیچ (جاویژه بازار) مشتریان جذب گردند، یعنی افرادی که احتمال بیشتری برای خرید آنها وجود دارد و جامعه هدف هستند.


 


3. مشتری


چه مشتری این حقیقت را بداند چه نداند، آنها (و خریدهایشان) پیش ران ها و عوامل اصلی در سیستم همکاری در فروش هستند. واسط ها محصولات را با آنها در رسانه های اجتماعی؛ بلاگ ها و وبسایت ها به اشتراک می گذارند.


زمانی که یک مشتری یک محصول را می خرد؛ فروشنده و واسط سود حاصل از آن را بین خودشان تقسیم می کنند. گاهی اوقات واسط تصمیم می گیرد که با مشتری صادق باشد و به کاربران خود بگوید که در ازاء فروش محصولات؛ پورسانت دریافت می کند. گاهی اوقات نیز مشتری کاملا به بازاریابی مشارکتی و زیرساختی که پشت فرایند خرید است، بی اطلاع است .



انواع استراتژی های اختصاص پورسانت چیست؟


افیلیت مارکتینگ یک روش سریع و ارزان برای کسب درآمد؛ بدون هیچ زحمتی در فروش محصولات است. در واقع بازاریابی مشارکتی یک سود غیرقابل انکار برای کسانی است که به دنبال درآمدزایی از طریق اینترنت هستند. اما پرداخت پس از لینک مشتری به فروشنده چگونه انجام می شود؟ پاسخ کمی پیچیده است. نیازی نیست تا مشتری همیشه خرید کند تا پورسانت به واسط تعلق بگیرد. بسته به استراتژی اخذ شده، سهم واسط می تواند متفاوت محاسبه شود. واسط می تواند با توجه به یکی از استراتژی های زیر پورسانت دریافت کند.  


1. پرداخت به ازا، فروش (Pay Per Sale)


این استراتژی استاندارد سیستم همکاری در فروش است. در این روش، فروشنده درصدی از فروش را که در طی فرایند همکاری در فروش، خریداری شده است را به واسط می دهد. به عبارتی دیگر؛ واسط در صورتی پورسانت دریافت می کند که کاربری را به سایت فروشنده لینک کند و آن کاربر خریدی را انجام دهد.


2. پرداخت به ازاء هدایت (Pay Per Lead)


این سیستم کمی پیچیده تر است، این استراتژی نسبت به نرخ تبدیل مشتری به واسط پورسانت می دهد. واسط می بایست مشتری را قانع کند که از وب سایت فروشنده بازدید کند و عمل مورد نظر را انجام بدهد. خواه این عمل تکمیل فرم تماس با ما باشد؛ و یا ثبت نام برای مشاهده نسخه تریال و یا حتی عضویت در خبرنامه یا دانلود نرم افزار یا فایل باشد.


3. پرداخت به ازاء کلیک (Pay Per Click)


این استراتژی برمبنای ایجاد انگیزه در کاربر برای کلیک بر روی لینک محصول و ورود به سایت فروشنده است. در واقع در این روش، واسط در ازاء کلیک کاربر بر روی محصول و هدایت به سایت فروشنده؛ پورسانت دریافت می کند. واسط در ازاء ترافیک ورودی بیشتر، پورسانت بیشتری دریافت میکند.



چه استراتژی های همکاری در فروشی را باید در سال 2019 بکار بگیرید؟


1. فقط محصولاتی را پیشنهاد بدهید که کاملا با آنها آشنا هستید


برقراری حس اعتماد با مشتریان؛ مهمترین رکن در سیستم همکاری در فروش است و سریع ترین روش برای از دست دادن اعتماد مشتریان؛ پیشنهاد محصولاتی است که شما از آنها استفاده نکرده اید و با آن آشنایی ندارید و یا پیشنهاد محصولاتی است که برای مخاطبانتان مناسب نیست. همچنین اطمینان حاصل کنید که هرگز به طور مستقیم به مخاطبان نگویید که این محصول را خریداری کنند؛ شما فقط می بایست محصول را پیشنهاد بدهید. هر چه توصیه های شما مفیدتر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که مخاطبان برای تجارب و تخصص شما بازگردند.


 

 2. محصولات فروشندگان مختلف را تبلیغ کنید.


همه ی تخم مرغ های خود را درون یک ظرف نگذارید! (شاید از شنیدن این ضرب المثل تعجب کنید. این عبارت یکی از ضرب المثل های رایج در انگلستان و آمریکاست و به این معناست که تمام فرصت ها و شانس های خود را در گرو یک چیز قرار ندهید و گزینه های متعددی داشته باشید). اگر شما فقط محصولات یک فروشنده را تبلیغ کنید، در درصد پورسانت آنها؛ صفحات فرود آنها و در نهایت نرخ تبدیل آنها گیر می کنید. این مسئله بسیار اهمیت دارد که با خریداران متفاوت در بازار نیچ (جاویژه بازار) خود کار کنید و طیف وسیعی از محصولات را ارائه بدهید. این استراتژی همکاری در فروش مقادیر پورسانت را متنوع می کند و یک جریان ثابت درآمد را برای شما در پی خواهد داشت.



3.به طور مداوم نرخ تبدیل خود را ارزیابی و بهینه کنید


بیایید فرض کنیم که شما یک صفحه در وب سایت خود دارید دارید که در آن محصولات یک فروشنده را با لینک همکاری در فروش تبلیغ می کنید. اگر شما در حال حاضر 5000 بازدید در ماه با نرخ تبدیل 2% دارید؛ 100 ریفرال (لینک ارجاعی) دارید. برای بدست آوردن 200 ریفرال می توانید بر روی بدست آوردن 5000 بازدید کننده ی بیشتر تمرکز کنید و یا به سادگی نرخ تبدیل را به 4% تبدیل کنید. کدام یک آسان تر به نظر می رسد؟ بجای چند ماه وقت گذاشتن برای افزایش دامین اتوریتی (اعتبار دامنه) و تهیه پست مهمان برای جذب ترافیک ارگانیک بیشتر؛ می توانید نرخ تبدیل را 2 درصد افزایش دهید. این کار می تواند شامل بهینه سازی صفحات فرود؛ بررسی دکمه فراخوان (CTA) و استراتژی بهینه سازی نرخ تبدیل باشد. با تست و بهینه سازی سایت می توانید نتایج بهتر را با زحمت کمتر بدست آورید.


منبع: artamarketing




فرم ارسال نظر





  ساخت وبلاگ  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


دو رپورتاژ سفارش بده یک رپورتاژ هدیه بگیر دو رپورتاژ سفارش بده یک رپورتاژ هدیه بگیر مشاهده