بازدید سایت خود را میلیونی کنید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» اصول و قوانین سئو محتوا | تولید محتوای سئو شده

دیگر این حقیقت که سئو و ترفند های سئو سایت به شدت به هم مرتبطند یک راز محسوب نمیشود. بدون سئو، محتواها در صفحه اول گوگل قرار نگرفته و در نتیجه ترافیکی از آن کسب نمی گردد.


به همین دلیل است که رابطه قوی بین سئو و محتوا وجود دارد. در ادامه به بیان چگونگی رعایت اصول سئو در محتوا پرداخته ایم. با توجه کردن به این نکات می توانید نتیجه بسیار بهتری از تلاش خود کسب کنید.



1. نوشتن محتوا در راستای نیاز مخاطبین


این نکته مهمترین اصل در نوشتن محتوا است. شاید این مسئله برای شما خیلی ساده به نظر برسد، اما در عمل مشاهده می کنیم که وب سایت ها محتواهای نامناسبی را تولید می کنند. محتوایی تولید نمایید که در راستای نیاز کاربران بوده و به سوالات آنها پاسخ می دهد.


نیازی نیست که همه پست های وب سایت درباره خدمات یا محصولات شما باشد. تولید محتوا در حوزه کسب و کارتان جزیی از نیازهای کاربران است. با تولید محتوا در بخش های مختلف کسب و کارتان به کاربران القا نمایید که شما یک متخصص در حوزه کاریتان هستید و بین شما و رقیبانتان تفاوت های بسیاری وجود دارد.



2. تولید محتوا زیر یک سقف


با تولید محتوا تنها در دامنه وب سایت خود اعتبار محتوا را برای وب سایت حفظ کنید. به عبارت دیگر نیازی به انتشار محتوا در دیگر سرویس های بلاگ نیست. محتوای تولید شده از هر نوعی مانند تصویر، ویدئو و غیره را در وب سایت خود منتشر کنید تا مستقیما از دامنه شما به اشتراک گذاشته شوند.



3. انتخاب تیترهای جذاب


تیتر محتوا فضای کوچکیست که می توانید با استفاده از آن تاثیر شگرفی بر روی کاربران بگذارید. تیترها را به گونه ای انتخاب کنید که قابل فهم بوده و در عین حال جذاب و دارای کلمات کلیدی باشد.


همچنین در نوشتن متا دیسکریپشن نیز دقت کنید که توضیحات آن جزییات بیشتری از تیتر محتوا را به کاربر نمایش دهند و در عین حال جذاب نیز باشند. به یاد داشته باشید که عنوان صفحه و متا دیسکریپشن جز بخش هایی هستند که در نتایج جستجو نیز نمایش داده می شوند.



4. استفاده از عبارت دارای کلمات کلیدی


استفاده از کلمات کلیدی در عنوان صفحه و بدنه محتوا به کاربران و موتورهای جستجو اعلام می کند که موضوع صفحه درباره چیست. اما دقت داشته باشید که در این کار زیاده روی نکنید. چرا که کاربران چنین محتواهایی را دوست نداشته و موتورهای جستجو نیز با این گونه وب سایت ها برخورد می کنند.


از کلمات کلیدی به شکل کاملا طبیعی و هوشمندانه در محتوا استفاده کنید. کاربران سیستم های مدیریت محتوا مخصوصا وردپرس دقت داشته باشند که تولید برچسب های مختلف برای صفحه به معنای افزایش تعداد کلمات کلیدی آن و بیشتر دیده شدن آن نیست.



5. ایجاد ساختار مناسب برای پست ها


یک محتوا ممکن است که دارای اطلاعات بسیار خوبی باشد، اما در صورت عدم وجود ساختار و فرمت مناسب در آن از دیده شدن در نتایج جستجو محروم خواهد ماند.


استفاده از پاراگراف های کوتاه و بخش بندی محتوا در قالب تیترهای فرعی، میزان خوانایی آن برای کاربران را افزایش خواهد داد. پیشنهاد می کنیم که تیتر اصلی صفحه را در تگ هدر H1 و تیترهای فرعی را در تگ هدر H2 به کار برید. اگر یکی از تیترهای با فرمت H2 دارای تیتر فرعی دیگریست، از H3 استفاده نموده و به همین شکل پیش بروید.



6. استفاده از تصاویر


حتما از تصاویر در محتوای پست ها استفاده نمایید، چرا که کاربران عاشق تصاویر هستند. یکی از مزایای این کار امکان اشتراک گذاری پست ها و همینطور پین شدن تصاویر در شبکه اجتماعی پینترست است. این گونه می توانید شانس خود را برای افزایش ترافیک محک بزنید.



7. توجه به شبکه های اجتماعی


شبکه های اجتماعی ابزارهایی هستند که به دیده شدن هر چه بیشتر مطالب سایت و اشتراک گذاری بیشتر آن کمک می کنند.


پیشنهاد می کنیم که از دکمه های اشتراک در شبکه های اجتماعی برای پست های وبلاگ سایت استفاده نمایید. همچنین برای کنترل نوع نمایش وب سایت در شبکه های اجتماعی فیسبوک و توییتر می توانید اقدام به پیاده سازی متا تگ Open Graph و Twitter Card در صفحات کنید.



8. بهره بردن از گوگل نیوز


در صورتی که بخشی از محتوای وب سایت شما خبریست می توانید در سرویس گوگل نیوز ثبت نام کرده تا احتمال دیده شدن خبرهای سایت در این بخش بیشتر شود. این گونه از مزایای آن مانند افزایش ترافیک سایت بهره مند میشوید.



9. لینک سازی


با اینکه تاثیر بک لینک ها همانند سابق نیست، اما همچنان لینک ها در سئو تاثیر زیادی دارند. در صورت تولید محتوای قوی از این شانس برخوردار می شوید که دیگر وب سایت ها به شما لینک دهند و این گونه سئو وب سایت شما ارتقا یابد.



10. نظارت بر فعالیت ها


با نظرات بر آمار وب سایت می توانید در جریان تاثیر تلاش های خود قرار بگیرید. گوگل آنالیتیکس ابزاریست که به شما کمک می کند تا بر روی پارامترهایی مانند زمان حضور کاربران در صفحه نظارت کنید.


با بررسی پارامترهای دیگری مانند بانس ریت می تواند کیفیت محتواهای خود را آنالیز نمایید. این گونه اطلاعات دقیقی از نوع تعامل کاربران با وب سایت خود به دست خواهید آورد.


زمان حضور کم کاربران در یک صفحه و میزان بانس ریت بالا احتمالا نشان از عدم کیفیت محتوا یا عدم ارتباط محتوا با نیاز آنها دارد. همچنین توجه به آمار تعداد اشتراک گذاری های مطالب نیز می تواند کمک خوبی در تحلیل کیفیت محتوا به شما کند. این گونه شما می توانید نوع محتوای مورد پسند کاربران را فهمیده و با توجه به همان سبک و سیاق دست به تولید محتوای بیشتری بزنید.


نحوه انتخاب مناسب ترین کلمه کلیدی


اولین مرحله در رعایت اصول سئو در محتوا انتخاب کلمه کلیدی مناسب می باشد که با توجه به اهمیت این موضوع در مقاله ای جدا در مورد چگونگی انتخاب کلمه کلیدی بحث خواهیم کرد و سوالاتی از این قبیل را پاسخ خواهیم داد: آیا تنها کلمه کلیدی باید سرچ بیشتری داشته باشد یا فاکتورهای دیگری هم در انتخاب دخیل هستند؟ آیا بدون ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی می توان کیورد مناسبی انتخاب کرد؟ لانگ تیل کیورد چیست؟


فعلا در این مقاله در همین حد توضیح می دهیم که: 


کلیدواژه‌ها یا کلمه کلیدی را به صورت اختصاصی و تفکیک شده انتخاب کنید: به عنوان مثال در مورد بیماری دیابت که دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 و …. هم وجود دارد در مورد هر سه این موضوعات 3 مقاله جدا بزنید و اختصاصی بحث کنید. اینکه یک مقاله اختصاصی در مورد یک موضوع خاص بحث شود نظر کاربر را بیشتر جلب می‌کند تا اینکه یک مقاله درهم و آشفته وجود داشته که در مورد چندین موضوع بحث شده باشد. در مورد مقاله‌ با کیورد بیماری دیابت که عمومی هست می‌توانید مختصرا به موارد اختصاصی دیابت اشاره کنید و در مقاله‌ای جدا مفصل توضیح دهید. توجه داشته باشید خصوصا مانند این موارد که کلیدواژه‌ها شبیه به هم هستند در مقاله های متفاوت، محتوای تکراری یا دابلیکیت کانتنت ایجاد نکنید و محتوا را متفاوت بزنید. مقاله و پیچ های مختلف بدون محتوای تکراری هیچ ایرادی ندارد.


عنوان و متای توضیحات جذاب و بهینه


در انتخاب عنوان خلاقیت به خرج دهید چون عنوان مطلب، اولین بخشی هست که چشم خواننده به آن می‌افتد، همچنین گوگل نیز از طریق تایتل یا همان عنوان، صفحات سایت را شناسایی می‌کند و سپس تایتل را به محتوا ربط می‌دهد بنابراین سعی کنید ارتباط بسیار نزدیکی بین تایتل و محتوا ایجاد کنید و در عین حال از اعداد و عبارت هایی مانند دانلود، رایگان، کاملا، جامع، جدید، فروش، خرید و … استفاده کنید. عنوان را نه زیاد طولانی (که در صفحه سرچ گوگل سه نقطه نمایش دهد) و نه زیاد کوتاه بزنید.


در ایجاد متای توضیحات نیز دقت لازم را به خرج دهید و توجه داشته باشید که دیسکریپشن یا متای توضیحات شامل خلاصه ی مفیدی از مقاله باشد، در واقع نیاز مخاطب را بسنجید که چه موضوعی برایش بیشترین اهمیت را دارد همان موضوع را در متای توضیحات ذکر کنید.



URL بهینه (حاوی کلمه کلیدی)


سوالی که به کرات پرسیده می شود این است که آدرس مقاله یا همان URL را فارسی بزنیم یا انگلیسی؟؟ طبق تحقیقات تیم عارف رایانه به شما عرض می کنیم که با توجه به آپدیت الگوریتم های گوگل، تفاوت چندانی بین آدرس فارسی و انگلیسی وجود ندارد، فقط حواستان باشد که تا جای ممکن، از کلمه کلیدی در URL استفاده کنید و اگر آدرس را انگلیسی میزنید ترجمه ی انگلیسی کلمه کلیدی را در آدرس قرار دهید.



محتوای جذاب چه محتوایی است؟


قبل از نوشتن هر مقاله باید دو سوال از خود بپرسید که در صورتی که جواب درستی برای آن ها داشته باشیم مقاله بهتری هم خواهیم نوشت.

اولین سوال این است که مقاله برای کدام دسته از افراد تولید می شود؟

مخاطب های سایت را می توان به دو بخش تقسیم کرد، افراد کم تجربه و افراد متخصص. برای اینکه مقالات سایت واقعاً توسط کاربران خوانده شود باید برای هر دو دسته از کاربران مقالاتی داشته باشیم تا محتوای مورد نیازشان را در سایت ما پیدا کنند.

این که صرفاً مقاله‌ای تولید کنید که پر از اصطلاحات تخصصی است و تصور کنید که بار علمی خوبی دارد تنها برای متخصصین حوزه کاری خود مفید واقع می شود و نمی‌تواند عده زیادی از کاربران را راضی نگه دارد. لازم است بدانید بیشتر کاربرانی که در گوگل به جستجوی سوالات و نیازهای خود می پردازند افراد کم تجربه یا آماتور هستند و به دنبال متن های تخصصی و پیچیده نمی گردند. در نتیجه برای این که بتوانید محتوای جذاب مورد نیاز برای همه کاربران را در سایت خود داشته باشید، پیشنهاد می کنیم که برای افراد متخصص و کم تجربه به صورت جداگانه محتوا تولید کنند.

این کار را می توانید با برنامه ریزی تولید محتوا، در هر زمینه ای به سادگی انجام دهید. به طور مثال اگر قصد دارید طراحی سایت آموزش دهید میتوانید در مقالات خود روش های طراحی سایت را طبقه بندی کنید و در مقالات ابتدایی مسائل ساده تر را بازگو کنید و در مقالات بعدی مسائل پیچیده تر و کاربردی تر را آموزش دهید. به این ترتیب هم افراد کم تجربه با سیستم طراحی سایت بیشتر آشنا می‌شوند و هم افراد متخصص می توانند از مقالات تخصصی سایت شما استفاده کنند.


سوال دومی که قبل از نوشتن مقاله باید از خود بپرسیم این است که هدف از تولید این مقاله چیست؟

آیا صرفاً در زمان نوشتن مقاله تمام فکر شما فروش محصولات است؟

آیا قصد دارید مقاله ای بنویسید که پر از کلمات کلیدی است و می خواهید با آن گوگل را تحت تاثیر قرار بدهید؟

آیا رضایت کاربران مد نظر شماست و می خواهید سایت محبوب آنها شوید؟

هنگامی که مقاله ای را می نویسید باید بدانید که هدفتان از تولید آن مقاله چه چیزی است. بعد از مشخص شدن هدف، مقاله شما هم به هدفتان نزدیک تر می شود و حتی اگر صرفا به فکر فروش محصول هستید می توانید محتوایی بنویسید که تمام اطلاعات لازم را به کاربر می دهد و کاربر با خواندن آن محتوا به مفید بودن محصول پی برده و اقدام به خرید خواهد کرد.

اگر صرفا می خواهید مقاله ای بنویسید که رضایت گوگل را به دست آورید و به سئو سایت کمک کنید، باز هم اگر بدانید فقط رضایت گوگل برایتان شرط است می توانید مقاله بهتری تولید کنید.


مشاهده ترفند های سئو سایت را از لینک زیر دنیال کنید:


https://www.marketerha.com/seo-hacks/


مقاله‌ای که برای کاربران تولید می شود و هدف از تولید آن خوانده شدن و جلب رضایت کاربران و برطرف شدن سوالات آنها است، قطعاً می‌تواند بهترین بازخورد را برای سایت به همراه آورد زیرا کاربران در صورتی که از خواندن مطلبی احساس رضایت کنند بارها و بارها به سایت سر می زنند و کاربر وفادار سایت می‌شوند همچنین ممکن است مطلب را به اشتراک بگذارند و به این ترتیب برای سایت ورودی بیشتری را بیاورند.


تصاویر زیبا


استفاده از تصاویر زیبا کمک می‌کند که محتوا از حالت یکنواختی خارج شود و کاربر از خواندن مقاله خسته نشود. حتماً در مقاله خود از تصاویر اختصاصی استفاده کنید این کار باعث می‌شود سایت شما به عنوان سایت مرجع و محبوب شناخته شود. بسیاری از شرکت ها به دلیل کمبود بودجه و مشکلات دیگر، برای بخش تولید محتوا هزینه ای انجام نمی دهند و تصاویر اختصاصی نیز برای سایت خود استفاده نمی‌کنند؛ کافی است برای مقالات خود تصاویر زیبا استفاده کنید تا ببینید که ورودی سایتتان تا چه میزان افزایش پیدا میکند. همچنین استفاده از اینفوگرافیک ها امروزه بسیار طرفدار پیدا کرده است و می تواند محتوای شما را بسیار جذاب کنند. فایده اینفوگرافیک این است که به آسان تر یاد گرفتن محتوای سایت کمک می کند زیرا تصاویر بیشتر از متن در ذهن می مانند. اگر سایت های دیگر و یا کاربران اینفوگرافیک شما را ذخیره کنند، در صورتیکه لوگوی خود را در اینفوگرافیک قرار داده باشید و اینفوگرافیکتان را اختصاصی کرده باشید هر کجا از آن استفاده شود ورودی خوبی را به سایت شما می آورد.



منابع:


radzad

فرم ارسال نظر





  ساخت وبلاگ  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله