کارآفرینی در خانه برای همه ما مفید است. در هر حال، با توجه به شرایط امروزی بهتر است همگی یک کسب و کار خانگی هم در کنار شغل اصلی داشته باشیم.
چه بسا که این کسب و کار خانگی بتواند حرفه اول و جدی خیلی ها باشد.
اگر صاحب کسب و کار هستید، در مطالب قبلی در مورد آموزش کارآفرینی در کسبوکار صحبت کردهایم؛ اما اگر به دنبال آموزش کارآفرینی در خانه هستید مطالعه این مقاله رابه شما پیشنهاد میکنیم.
همانطور که میدانید دنیای کارآفرینی به طور کلی متحول شده و ایدههای پولسازی وجود دارند که در غالب آموزش کارآفرینی در خانه مطرح میشوند.
منظورمان از کارآفرینی در خانه این است که بدون اینکه بخواهید صبحها ساعت ۸ سرکار حاضر باشید و حداقل تا ساعت ۵ عصر مشغول کار باشید، بتوانید در منزلتان کار داشته باشید و درآمد قابل قبولی کسب کنید.
از طریق کارآفرینی در خانه حتی با سرمایه کم، افراد زیادی ثروتآفرین شده اند.
در این مقاله ۱۰ ایده پولساز کار در منزل با سرمایه کم را برای شما آماده کردهایم که به راحتی بتوانید از همین امروز وارد دنیای کارآفرینی شوید.
ایده های زیادی هستند که اگر آنها را عملی کنید، میتوانید به کاروکسب موفق برسید. دنبال نیازهای کوچک و روزمره خودتان و اطرافیان بگردید و پاسخی برای آن بیابید. در ادامه به معرفی برخی از ایده های کارآفرینی در خانه که با استقبال خوبی روبرو شدهاند میپردازیم.
شما میتوانید به عنوان یک مشاور خانواده عمل کنید. منظورمان از مشاور خانواده این است که به خانوادهها در انتخاب مدرسه، رشته دانشگاهی و انتخاب دانشگاه کمک کنید. حتی اگر فرزندان نیاز به گذراندن دورهای در رشته خود دارند، بهترین موسسات آموزش عالی و اساتید را به خانوادهها معرفی کنید.
این کار نیاز به سرمایه زیادی ندارد. فقط کافی است اطلاعات مناسب و بهروزی در این زمینه و منابع موجود داشته باشید. البته باید با مشتری خود صداقت داشته باشید و نیازهای او را درک کنید.
ابتدا باید اطلاعات کافی در مورد تمام رشتهها، استعداد و تواناییهای هر فرد، مدارس، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و نقاط قوت و ضعف آنها گردآوری کنید. در این زمینه نباید فقط به تبلیغات بسنده کنید. چون خانوادهها از شما اطلاعات واقعی میخواهند.
یکی از روش های کارآفرینی در خانه این است که نمایندگی یک برند را بگیرید، و در خانه و به صورت اینترنتی محصولات یا خدمات آنها را بفروشید. همان کاری که این روزها آنلاینشاپهای زیادی – خصوصا در زمینه محصولات آرایشی و مراقبتی – انجام میدهند.
برای این کار حتی میتوانید قسمتی از منزل خود را آماده کرده و اجناس مختلفی را در آن بچینید و از افرادی که میشناسید، دعوت کنید تا از نمایشگاه خانگی شما دیدن کنند.
راه بهتر و هوشمندانهتر این است که از پیجهای اینستاگرام و کانالهای تلگرام برای فروش اینترنتی محصولتان استفاده کنید. درباره این موضوع در آموزش کاروکسب دیجیتال آموزشهای مفیدی ارائه میدهیم.
یکی از روش های آموزش کارآفرینی در خانه این است که فریلنسر شوید.
تا حالا اصطلاحات فریلنسینگ یا فریلنسر را شنیدهاید؟ چقدر با این اصطلاحات آشنا هستید؟ بگذارید کمی در مورد این کلمات به شما بگوییم.
زمانی که کارمند و کارفرما به صورت اینترنتی با هم در ارتباط باشند (و نیازی به حضور فیزیکی فرد در محل کار نباشد) کار به صورت فریلنسیگ درآمده است.
این روزها خدمات بسیاری به صورت فریلنسری ارائه می شود، مانند: نویسندگی، ترجمه، ایجاد محتوا، انجام کارهای گرافیکی و…
اگر شما هم در زمینه ای دارای تبحر هستید که می شود سفارشات آن را به صورت دورکاری انجام داد، می توانید یک فریلنسر بشوید.
فریلنسر به کسی گفته میشود که برای خود و بهصورت پروژهای کار میکند.
فریلنسر فردی است که یک حرفه و تخصصی مثل عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت، برنامه نویسی، گرافیک، ترجمه و … دارد و به صورت پروژه ای و آزاد برای دیگران کار میکند.
اگر شما یک نویسنده هستید، میتوانید مقالاتی را در هر موضوعی، از آموزش اسب تا خرید یک ماشین لوکس بنویسید.
بهترین راه برای شروع کار این است که در موضوعاتی که در آن تخصص دارید و آشنایی بیشتری دارید، مطلب بنویسید.
منبع: abretalaee